Slider

BookBeat alennuskoodi 2024 - 90 päivää ilmaista kuunteluaikaa

lauantai 20. heinäkuuta 2024

Kaupallinen yhteistyö: BookBeat

Sain käsiini BookBeatin alekoodin, jolla sinäkin saat BookBeat Basic -tilauspaketin 60 päiväksi maksutta.

Alekoodilla lahdetaantaas saat siis 60 päivää veloituksetonta kuunteluaikaa.

Etu on voimassa kaikille uusille BookBeat-käyttäjille. Kokeilujakson aikana saa kuunnella ja lukea yhteensä 40 tuntia. Edun jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti valitun paketin mukaisesti. BookBeatilla ei ole sitovaa määräaikaa.

Alekoodi on voimassa 31.8.2024 asti.

Pääset lunastamaan BookBeat alennuskoodin tästä linkistä.

BookBeatin tilauspaketit

BookBeatilla löytyy neljä erilaista tilauspakettia, joten täällä voi hyvin valita, miten paljon kuuntelee, eikä tarvitse maksaa kuin siitä määrästä, mitä kuuntelee.

Basic-tilauspakettiin kuuluu 20 tuntia kuuntelua kuukausittain (9,99 €/kk), Standardiin 40 tuntia (14,99 €/kk) ja Premiumiin 100 tuntia (19,99 €/kk). Lisäksi korkeakouluopiskelijat saavat kuunnella kirjoja BookBeatissa puoleen hintaan.

Ja viimeisenä lisänä BookBeatilla on tarjolla perhetili-vaihtoehto sekä erillinen lasten sovellusversio, josta löytyy vain lasten kirjallisuutta.


BookBeat alennuskoodi 90 päivää 2024

Kirjasuositukseni BookBeatin valikoimista

Kurkkaa videolta vielä kirjasuositukseni BookBeatin valikoimista:



BookBeatin parhaat ominaisuudet

BookBeatin sovelluksesta on tosi helppo löytää itselle sopivia kirjoja, kun sovellus ehdottaa sekä sen hetken suosittuja kirjoja kuin myös oman kuuntelu- tai lukuhistorian mukaisia kirjoja seuraaviksi kirjoiksi.

Omia kuuntelutilastoja pystyy lisäksi selaamaan, ja ne voi jakaa helposti somessakin suoraan sovelluksesta.

Suosikkikirjat pystyy tallentamaan sopivaa kuunteluhetkeä varten, ja esimerkiksi kirjasarjoihin saa laitettua päälle push-ilmoitukset, ja näin sarjan uusien kirjojen julkaisun yhteydessä saa ilmoituksen itselleen. Itse parhaimmillaan odotan Soraya Lanen kirjasarjan seuraavan kirjan ilmestymistä palveluun.

Kirjat ja niiden lukijat pystyy arvioimaan, mikä ainakin itselläni auttaa uusien kirjojen valinnassa, kun näkee, miten muut ovat kirjoja arvioineet. Toki kirjakokemukset ovat subjektiivisia, mutta silti jotenkin tulee suosittua niitä, mitkä on saaneet hyviä arvioita. 

Uniajastin on myös sellainen toiminto, mitä käytän usein. Nukahdan herkästi kirjaa kuunnellessa, joten uniajastin on kätevä, kun kirja ei humpsahda monta tuntia eteenpäin tai jopa loppuun sillä välin, kun itse vetää sikeitä. Toisaalta ei ole myöskään tarvetta räplätä puhelinta siinä vaiheessa, kun on nukahtamassa, vaan kirja pysähtyy automaattisesti.

Seuraa some-kanaviani, ja näet matkakuulumiset ensimmäisten joukossa:




1 kommentti:

  1. Miksi mainostetaan 90 päivän koodia, vaikka tarjoat 60 pvä koodia...

    VastaaPoista

Pidän kommenteista ja kysymyksiinkin vastaan mielelläni!

Lue myös tämä

Kesäpäivä Tykkimäen huvipuistossa

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan